Ivamax De Meern: Onze vakmensen, uw vip behandeling. Specialist in Mercedes en Volkswagen.

Ivamax is mensenwerk. Onze ervaren medewerkers staan dan ook altijd voor u klaar. Met een luisterend oor en heel veel vakkennis. Met persoonlijke aandacht en verse bonenkoffie. Kom vrijblijvend langs en ontdek de maximale service van Ivamax.

Meer dan een dealer
De medewerkers van Ivamax zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen: al sinds 1987 zijn zij werkzaam in inkoop en verkoop, import en export, service en reparatie. Samen vormen zij een hecht team dat ons bedrijf veel verder heeft gebracht dan het niveau van een dealer. Helderheid, uitstekende service en garantie en exclusieve modellen geven Ivamax meerwaarde. Ook voor uw RDW keuring, taxatie, import, export en begeleiding bij BTW vrij inkopen is Ivamax uw ervaren partner. En als er eens iets is, kunt u altijd terecht in onze moderne werkplaats.

VIP behandeling
Iedere klant krijgt onze Ivamax vip behandeling. Dat betekent dat onze ervaren medewerkers u altijd van dienst zullen zijn, op afspraak ook 's avonds. Vanaf het allereerste moment dat u bij ons binnenstapt tot het moment dat u trots bij ons wegrijdt. En uiteraard ook daarna. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor een persoonlijk advies en optimale ondersteuning.

Betrouwbare partners
Omdat wij goede financiering en garantie net zo belangrijk vinden als uw auto zelf, werken wij hiervoor samen met de meest betrouwbare partners. Alphera Financial Services biedt heldere overeenkomsten zonder verrassingen, waarbij u de aanschaf van uw nieuwe auto geheel of gedeeltelijk kunt financieren. Autotrust geeft u de zekerheid van een uitstekende garantie op onderdelen, arbeidsloon, slijtage en reparatie in het buitenland.


Ivamax
Strijkviertel 38
3454PM De Meern